Ο Φελοπίνακας: Γλυκουτσικα πράγματα για μωρά

Λοιπόν, η αδερφή μου γέννησε την Τρίτη ένα υπέροχο κοριτσάκι (το πρώτο κοριτσάκι μετά από 4 αγόρια παρακαλώ!!) με κόκκινα μάγουλα και νιαούρισμα αντί για κλάμα. Και θέλω να την ζουλάω κάθε μέρα! Και τη μπέμπα μας και την αδερφή μου φυσικά!

Έτσι, με κέφι σου παρουσιάζω διάφορες ιδέες που αφορούν σε μωρά.

1. Τέλεια ιδέα για φωτογράφιση! Ο καθένας ό,τι έχει. Με διάφορα συμβολικά πραγματάκια καθώς και ένα χάρακα και ένα ημερολόγιο έχουμε την τέλεια φωτογραφία. Όλα αυτά για αυτούς που έχουν μόνο ένα μωρό. Οι υπόλοιποι υποθέτω ότι ξοδεύουν τον υπόλοιπο χρόνο που τους μένει στο άλλο, μεγαλύτερο παιδί. 🙂 (από pinterest)

baby-picture-size

 

2. Χιπστερ σαλιάρα από παλιό πουκάμισο! Τέλειο!!! Οδηγίες εδώ. 

baby-hipster

 

3. Φορμάκι με στένσιλ Hogwarts για τους φανζ του Χάρι Πότερ!!! (θα το κάνω οπωσδήποτε αυτό.. με το κόλλημα που έχω φάει ούτως ή άλλως δηλαδή με τα χρώματα για τα ρούχα, δεν τη γλυτώνει!). Stencil και οδηγίες εδώ.

baby-wizard

 

4. DIY παπουτσοθήκη. Βέβαια αν η κόρη μάθει με τόσα παπούτσια που να χρειάζεται παπουτσοθήκη από τόσο μικρή, τη βάψαμε. Tutorial εδώ. 

babyshoerack-533x800

 

5. Φορμάκι με σεμεδάκια or “your baby is so in fashion right now”. Κι αυτό πολύ μου αρέσει! Το ombre δεν με τρελαίνει, αλλά οκ, το κάνουμε και χωρίς αυτό. Δες εδώ πως.

ombre-onesie-teal-applique-doily1

 

Αυτά τα ολίγα. Με την ευκαιρία να πούμε ότι όλα αυτά τα κάνουμε για μας, για να βγάζουμε τη δημιουργικότητά μας και να γουστάρουμε. Τα μωρά χρειάζονται άλλα πράγματα. Τα μωρά χρειάζονται αγάπη και φροντίδα, ισορροπία και ηρεμία. Τα μωρά χρειάζονται καλούς και υπεύθυνους γονείς. Αυτό. 🙂

Advertisements

One thought on “Ο Φελοπίνακας: Γλυκουτσικα πράγματα για μωρά

  1. Pingback: Ιδέες για μωρά από το Just DIY | Eimaimama.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s