Πώς μία ζωγραφιά μπορεί να σου αλλάξει τη διακόσμηση PART 2

Μέρος δεύτερο! (αν δεν έχεις διαβάσει το πρώτο, δες το εδώ για να πιάσεις όλη την ιστορία)

Που είχαμε μείνει λοιπόν; Ναι, εκεί που έψαχνα να βρω που θα βάλω τα αριστουργήματα του ανηψιού μου. Το σκέφτηκα από δω, το σκέφτηκα από κει και αποφάσισα να βάλω τις κορνίζες πάνω από το γραφείο μου. Έλα όμως που το γραφείο μου είχε το χάλι του… Οπότε, κίνηση Α’ συμμάζεψα επιτέλους το χάος και κίνηση Β’ η διακόσμηση με τις κορνίζες! Αυτά έγιναν την Πέμπτη το βράδυ, μέσα σε 3 ώρες περίπου.

Ιδού το φτιαγμένο. 🙂 Στο κέντρο, πάνω από την οθόνη είναι το Χελωνονιντζάκι!

homeoffice

Η δεύτερη, αυτή με τον Jack Skellington πήρε άξια μία θέση της στην Βιτρίνα του Tim Burton. Θα μιλήσουμε διεξοδικά για τη βιτρίνα σε ένα άλλο ποστ. 🙂

TimBurton

Για να σου δώσω να καταλάβεις, αυτό το γραφείο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις όταν μπαίνεις σπίτι. Οπότε όταν έχει το χάλι του, σου χαλάει τη διάθεση. Και μιας και μιλάω για χαλασμένη διάθεση… Αφού έφτιαξα το γραφείο και ενθουσιάστηκα, ξαφνικά γύρισα από την άλλη και είδα……………………………………………

ΑΥΤΟ. (ΝΕ ΤΙ;) – Η αλήθεια είναι ότι όταν ήταν φτιαγμένο δεν ήταν τόσο χάλια, αλλά μην πω και ψέματα..φτιαγμένο ήταν περίπου 3 φορές το χρόνο.

before

Οι αποφάσεις ήταν άμεσες. Αφαίρεση του επίπλου πίσω από την πόρτα, βάψιμο του μαύρου τοίχου μισό άσπρο, τοποθέτηση πάγκου (τον οποίο επίσης έφτιαξα μόνη μου από τάβλες τις οποίες έβαψα με σκούρο βερνίκι) από κάτω και μονές κρεμάστρες στον τοίχο. Ξεκίνησα Παρασκευή βραδάκι με βάψιμο τοίχου και τελείωσα το Σάββατο το απόγευμα.

Τσα τσιιινγκ! Ε; Ε; Ε;;

after

after1

after2

Εκτός του ότι άνοιξε ο χώρος, ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα αυτής της αλλαγής, είναι ότι αναγκάζομαι να φτιάχνω τα πράγματά μου και να μην τα παρατάω όλα στην είσοδο όπως συνηθίζω.. Την πάτησα σαν πρωτάρης γαμώτο!!

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Πώς μία ζωγραφιά μπορεί να σου αλλάξει τη διακόσμηση PART 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s